Εκπαιδευτική επίσκεψη στην εταιρεία “ΚΟΥΤΕΡΗΣ Αρτοποιήματα”
Την Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023, οι καταρτιζόμενοι του Β’ εξαμήνου της ειδικότητας “Τεχνικός Αρτοποιός Ζαχαροπλαστικής” είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τις δύο από τις τρείς υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής της βιομηχανίας “ΚΟΥΤΕΡΗΣ Αρτοποιήματα” στο Αγρίνιο (https://kouteris-cookies.gr). Οι κτιριακές εγκαταστάσεις και ο μηχανολογικός εξοπλισμός τηρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές στον κλάδο της βιομηχανίας τροφίμων.
Του καταρτιζόμενους συνόδευσε ο Δημήτρης Παπαντώνης, εκπαιδευτής της ειδικότητας, ο οποίος οργάνωσε και υλοποίησε την εκπαιδευτική επίσκεψη.
Οι καταρτιζόμενοι ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις και συζήτησαν με τον κύριο Στούμπο (τεχνολόγος τροφίμων), υπεύθυνος ποιοτικού ελέγχου της εταιρείας. Παρακολούθησαν τη διαδικασία παραγωγής μπισκότων, πτι φουρ και σιροπιαστών γλυκών. Κατανόησαν στην πράξη τα συστήματα διασφάλισης ποιότητας HACCP και ISO 22000, με τα οποία έχει πιστοποιηθεί και εφαρμόζει η επιχείρηση σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, τηρώντας αυστηρούς κανόνες υγιεινής.
Εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες στους υπεύθυνους της επιχείρησης και ιδιαίτερα στον κ. Στούμπο και τους εργαζόμενους της εταιρείας για τη θερμή φιλοξενία.
Ιστορικό
Τελευταίες ανακοινώσεις
- Συμπληρωματική περίοδος υποβολής αιτήσεων για εγγραφή στις Σ.Α.Ε.Κ. του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. 1 Οκτωβρίου 2024 13:00
Πρόσφατες Δράσεις
- Σπουδαστές της ΣΑΕΚ Μεσολογγίου αναλαμβάνουν τη συντήρηση αντικειμένων ιστορικής αξίας 11 Νοεμβρίου 2024 19:07
- Συνεργασία με την Ιερά Μητροπόλη Αιτωλίας και Ακαρνανίας για την καταγραφή κειμηλίων 7 Νοεμβρίου 2024 20:00