Το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) προσκαλεί τα εγγεγραμμένα μέλη του Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης Σ.Α.Ε.Κ. και Ε.Σ.Κ. του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. , να υποβάλλουν αίτηση-δήλωση μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο κατάρτισης 2024Β σε Σ.Α.Ε.Κ. και Ε.Σ.Κ. ανά ειδικότητα και μάθημα για ανάθεση διδακτικού έργου με ωριαία αντιμισθία , σύμφωνα με το άρθρο 3 του Κανονισμού Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτών ΣΑΕΚ, Κ1/104717/13-8-2020, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Η αίτηση-δήλωση των μαθημάτων υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα του Μητρώου (https://mitrwosaek.inedivim.gr), από την Τρίτη 8/10/2024 και ώρα 9.30 έως και την Πέμπτη 10/10/2024 και ώρα 23.59, μέσω της σχετικής επιλογής αίτησης-δήλωσης μαθημάτων.

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι εκπαιδευτές, να συμβουλεύονται τους οδηγούς κατάρτισης των ειδικοτήτων σχετικά με το προσοντολόγιο των εκπαιδευτών πριν την αίτηση-δήλωση των μαθημάτων. Αιτήσεις-δηλώσεις μαθημάτων, οι οποίες δεν είναι σύμφωνες με τα προβλεπόμενα στα προσοντολόγια των εκπαιδευτών των οδηγών κατάρτισης των ειδικοτήτων, δε λαμβάνονται υπόψη για την ανάθεση διδακτικού έργου.